Для любителів домашньої випічки пропонується рецепт смачних млинців, які відрізняються від звичайних своєю товщиною. Тісто для товстих млинчиків замішується на молоці.
Інгредієнти
Яйце – 2 шт. | |
Цукор – 2 ст. л. | |
Сіль – 0,5 ч. л. | |
Розпушувач – 0,5 ч. л. | |
Молоко – 300 мл | |
Борошно – 250 гр | |
Масло вершкове – 50 гр |
Для приготування млинців на молоці беремо стандартні для даного виробу на сковороді інгредієнти: борошно, яйця, цукор, сіль, розпушувач. Молоко повинно бути свіжим, трохи підігрітим для замішування тіста. Інші кулінарні подробиці – в нашому покроковому рецепті.
Покроковий рецепт
Підбираємо для замісу млинцевого тесту глибоку миску. У неї забиваємо пару курячих яєць. Підсипаємо сахарок. Для змішування інгредієнтів в мисці скористаємося міксером. Продукти вбиваємо так, щоб в результаті вийшла однорідна солодка суміш.
У цю суміш вливаємо свіже коров’яче молоко, яке рекомендується підігріти. Додаємо розтоплене вершкове масло. Ще раз перемішуємо інгредієнти.
Наступний етап у замішуванні тіста – просіювання пшеничного борошна. Разом з борошном підсипаємо сіль і розпушувач для тіста.
Продукти добре перемішуємо. Отримуємо густе млинцеве тісто.
Прогріваємо дно сковороди для випічки млинців. Зачерпываем млинцеве тісто ополоником. Розподіляємо його по сковороду. Випікаємо з двох сторін товсті блінкі.
Товсті млинці на молоці готові! Угощаемся на здоров’я!