Традиційний борщ з куркою

Традиційний борщ з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У цього чудового блюда є величезна кількість рецептів. Я хочу вам запропонувати свій.

Інгредієнти

Куряче м’ясо – 300-500 гр.
Капуста – 500 гр.
Картопля – 4-5 шт.
Помідори – 3-4 шт. (зелені, червоні не має значення)
Перець солодкий – 1-3 шт. (зелений , червоний не має значення)
Квасоля стручкова – 100 гр. (можна обійтися без неї)
Буряк – велика 2-3 шт, дрібна 3-4 шт
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Масло рослинне – 2 ст. ложки
Сіль, спеції, зелень – за смаком

Як приготувати Традиційний борщ з куркою

Таке просте в приготуванні, але таке чудове блюдо!

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні продукти

Моєму курку (можна використовувати будь-яку її частину), видаляємо шкіру. Що б не знімати накип і бульйон був більш прозорим відварюємо в двох водах (в маленькій каструльці доводимо куру до кипіння і варимо 2-4 хвилини, потім перекладаємо в каструлю, в якій будемо варити борщ, вода повинна кипіти). Варимо 20 – 30 хв

Куру виймаємо, ділимо на невеликі шматочки і закидаємо в бульйон

Шаткуємо капусту, нарізаємо помідори, перець, квасоля не великими шматочками. Усе закидаємо в каструлю.

Очищену картоплю нарізаємо

Ріжемо цибулю, дрібно натираємо моркву і буряк. Пасеруємо на рослинній олії.

Потім все відправляємо в каструлю: картоплю і пасеровані овочі.
Варимо 15-20 хвилин на повільному вогні, наприкінці варіння додаємо сіль, спеції ( я додала 2 шт лавровий лист, 3 горошини чорного перцю, щіпка сушеного базиліка).
Перед вимиканням відправляємо в борщ подрібнений часник і зелень.
Борщ повинен настоятися 1-2 години.

В тарілочку до борщу можна додати сметану або майонез, що більше подобається. Додати зелень. Приємного апетиту!