Тришаровий молочний десерт

Тришаровий молочний десерт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для десерту. Я використовую порошок агар-агару, цукор для кожного шару, кави, какао та ваніль.

Для початку, довести молоко до кипіння (480 мл), потім розчинити в ньому 1,5 чайної ложки агар-агару і цукор за смаком.

Додати 20 мл звареної кави і гарненько перемішати.

Розлити кавовий шар з ємкостей.

Таким же чином приготувати шар з какао, яке потрібно попередньо змішати з цукром у пропорції 1:1.

Розлити холодним наступним шаром.

Останнім приготувати ванільний шар, додавши до молока агар-агар, цукор і ванілін.

Остудити і залити останнім шаром. Дати десерту застигнути, а потім подавати до столу. Приємного апетиту!