Тришаровий молочний десерт

Тришаровий молочний десерт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Молочний десерт з різними смаками – це цікавий, яскравий і оригінальний десерт. Краще всього, готувати таке ласощі у прозорих ємностях, щоб було видно шари страви. Шари можна викладати в будь-якій послідовності і додавати за бажанням спеції у кожен шар страви. Для молочного десерту підійде як желатин, так і агар-агар. Я використовую останній, так як він робить шари більш щільними і чіткими. Подавати таку страву варто відразу ж з холодильника, а можна прикрасити за бажанням – ягодами, кокосовою стружкою, крихтами шоколаду або корицею. Такий десерт добре підійде для дітей, так як він повністю натуральний, привабливий і до того ж корисний.

Покроковий рецепт