Цибулевий суп

Цибулевий суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулевий суп з сиром – справжня знахідка в скарбничку з рецептами!

Інгредієнти

Вершкове масло – 100 г
Цибуля ріпчаста – 4 головки
Вино біле сухе – 1 склянка
Курячий бульйон – 800 мл
Яловичий бульйон – 800 мл
Часник – 2 зубчики (подрібненого)
Вустерський соус – за смаком
Багет – кілька шматочків французького хліба або багета
Сир твердий – 150 г тертого сиру (краще твердих сортів)

Як приготувати Цибульний суп

У сирного супу з цибулею дуже ніжний, вершковий смак. З хрустким хлібом цибулевий суп просто чарівний. Мм, пальчики оближеш!

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 400 градусів. Розтопити вершкове масло в жароміцної каструлі.

Додати цибулю, нарізану півкільцями, накрити кришкою (злегка відкривши), відправити в духовку на 20 хвилин. Якщо цибуля недостатньо просмажився, збільшуйте час перебування його в духовці, періодично дістаючи каструлю і, помішуючи, щоб він не пригорів.

Дістаньте каструлю з духовки і поставте на плиту на повільний вогонь. Цибулю перемішайте, він повинен вийде коричневий. Влийте вино і тушкуйте 5 хвилин.

Додайте бульйон, вустерський соус, подрібнений часник і варіть ще 30-45 хвилин на дуже слабкому вогні.

Кожен шматочок хліба змастити вершковим маслом і обсмажити скибочки до золотисто-коричневого кольору.

Готовий суп розлити по тарілках. Зверху викласти хрусткі скибочки хліба.

Рясно присипати тертим сиром.

Відразу подавати до столу. Приємного апетиту!