Цибульні кільця в пивному клярі

Цибульні кільця в пивному клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний,бюджетний,оригінальний,легкий в приготуванні – це все про нашому рецепті.

Інгредієнти

Цибуля – 3 середні цибулини
Пиво – 250 мл
Борошно – 150 гр.
Олія соняшникова – 0,5 л.
Сушений часник – 2 ст. л.
сіль/перець – за смаком

Як приготувати Цибульні кільця в пивному клярі

Цибульні кільця, ця традиційне блюдо американської кухні. Поєднання ніжного лука в хрусткій паніровці – це комбінація, яка не здає позицій аж з 60-их років. А вперше рецепт був опублікований у “Нью-Йорк Таймс” у 1933 році. Все більше людей віддають перевагу цій закусці, натомість на вже набридлу картоплю фрі або чіпси. Кільця стануть ідеальним компаньйоном для гуляння з пивом.

Покроковий рецепт

Підготуємо всі продукти,які нам знадобляться.

Цибулю потрібно почистити і нарізати кільцями, приблизно однакової товщини.


Готуємо кляр для кілець. Змішуємо борошно, пиво, сіль, перець і часник в одній тарі. Далі перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси. Для зручності, рекомендую використовувати занурювальний блендер.

Готуємо фритюр. Для цього наливаємо масло в сковороду і чекаємо поки вона розжариться. Попередження для тих, хто працює з фритюру вперше :не допускайте попадання води в сковороду, використовуйте тільки сухі щипці/прилади. В іншому випадку масло дуже агресивно поводиться і починає сильно бризкати. Коли фритюр готовий, обваляйте цибульні кільця в кляр і смажте до утворення золотистої скоринки.

Після обсмажування покладіть кільця на паперову серветку, що б прибрати надлишки масла. Через 10 хвилин можете перекласти блюдо в іншу тарілку і подавати на стіл.

Якщо раптом у Вас залишаться надлишки цибулі, заморозьте їх і використовувати в подальшому для приготування супу.