Цитрусовий салат з фенхелем

Цитрусовий салат з фенхелем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фенхель досить часто застосовується для приготування салатів, причому, не тільки овочевих, але і фруктових, а використовувати його можна в поєднанні з соковитими апельсинами.

Покроковий рецепт

Почистити червоний цибулю, викласти його в піалу, влити холодну воду і залишити хвилин на п’ять, потім нарізати цей овоч кубиками або полуколечками.

З двох апельсинів зрізати шкірку, саму м’якоть нарізати кільцями, видалити кісточки.

Промити фенхель, відокремити корінь від листя. Коріння нарізати тонкими скибочками або соломкою (можна натерти на крупній тертці).

Зелень петрушки порвати на дрібні шматочки.

Перекласти в невеликій салатник фенхель, апельсини, салатний цибуля, листя петрушки, руколи і каперси, слив з них воду.

Змішати всі інгредієнти для заправки. Заправити салат приготовленою сумішшю, перемішати. Подавати відразу ж до столу.