Рецепт легкий в приготуванні і сподобається все любителям овочів.
Інгредієнти
Цвітна капуста – 600 г | |
Брокколі – 600 г | |
Масло вершкове – 1,5 ст. л | |
Борошно пшеничне – 1,5 ст. л | |
Вершки 10% жирності – 3 склянки | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком |
Цей рецепт тим і хороший, що він поєднує відразу три якості гарного страви: швидкість, краса та смак. Ну і користь, звичайно. А також, даний рецепт можна готувати і дітям і дорослим, що важливо.
Покроковий рецепт
1. Цвітну капусту відварити і розібрати на суцвіття.
2. Підготовлену цвітну капусту вкинути в киплячу підсолену воду і варити протягом 10 хвилин.
3. Потім відкинути овочі на друшляк.
4. Для приготування соусу злегка обсмажити на вершковому маслі борошно.
5. Додати вершки і довести до кипіння.
6. Потім покласти натертий на крупній тертці сир.
7. Коли сир повністю розплавиться, посолити і поперчити за смаком.
8. Викласти овочі у форму для запікання.
9. Залити вершковим соусом.
10. Запікати при температурі 180 градусів близько 25 хвилин до появи золотистої скоринки.