Цвітна капуста по-корейськи

Цвітна капуста по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цвітну капусту розбираємо на суцвіття. Розмір суцвіть робіть на свій смак, я люблю не дуже великі.

Морква ріжемо довгими смужками, складаємо в миску, посипаємо 1 чайною ложкою солі і 1 столовою ложкою цукру. Мнемо морква руками, поки вона не стане м’якою.

Тепер нарізаємо півкільцями цибулю ріжемо зелень і гострий перець, видавлюємо часник. Всі інгредієнти з’єднуємо в глибокій мисочці.

Робимо маринад: воду, лимонний сік, рослинне масло вливаємо в алюмінієвий кухлик, додаємо сіль, цукор (решту). Ставимо на повільний вогонь і доводимо до кипіння, так щоб сіль і цукор повністю розчинилися.

Гарячим відваром заливаємо підготовлені овочі. Додати коріандр і соєвий соус, перемішати. Накрити кришкою або тарілкою і поставити в холодильник маринуватися години на 12, а краще на добу.

Подавати до м’яса, рибі, до будь-якого з гарніром або як самостійну страву. Приємного апетиту!