Турецький салат з булгуру

Турецький салат з булгуру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний салат з тонким вишуканим смаком.
Кількість інгредієнтів розрахована на 4-6 порцій.

Покроковий рецепт

Булгур висипати в миску, залити киплячою водою (так, щоб приховувало). Закрити миску кришкою (щільно), залишити на 20 хвилин. Через 20 хвилин булгур вбере в себе всю воду і стане розсипчастим і готовим до вживання.

Додати томатну пасту і перець. Гарненько перемішати. Додати оливкову олію, лимонний сік, гранатовий соус.

Зелень подрібнити.

Додати нарізану цибулю і зелень. Перемішати.

Заправити подрібненим червоним перцем і сіллю за смаком. Подавати з листям салату.
Приємного апетиту!