Тушкована капуста з морквою та цибулею

Тушкована капуста з морквою і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо часу мало, а треба швидко щось приготувати, то тушкована капуста непоганий варіант. Основний час витрачається тільки на нарізку і підготовку.

Інгредієнти

капуста – 500-600 грам
морква – 1 шт
цибуля – 1 шт
томатний соус – 3-4 ст. л.
сіль – за смаком
вода – 600-700 мл

Як приготувати Тушкована капуста з морквою та цибулею

Як пісного страви можна приготувати тушковану капусту. Її можна подавати як самостійне блюдо, або як доповнення до м’ясних страв, або страв з картоплі. Готується вона швидко.

Покроковий рецепт

Цибулю чистимо, нарізаємо на шматочки і перекладаємо на сковороду.

Моркву чистимо, натираємо на тертці і додаємо до цибулі. Вливаємо трохи олії і починаємо обсмажувати.

Шаткуємо капусту і відправляємо на сковороду.

Додаємо томатний соус, вливаємо воду і солимо. Перемішуємо все. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 35-40 хвилин, поки капуста не стане м’якою.


Тушкована капуста готова. Приємного апетиту!