Тушкована картопля з мясом

Тушкована картопля з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для приготування: 6-7 середніх картоплин, свинина 400 грам, соняшникова олія, морква 1 шт., цибулина 1 шт., чорний мелений перець, 2 лаврових листа, зелень, вода, сіль по смаку

Інгредієнти

Картопля – 5-6 штук
Свинина – 400 грам
Морква – 1 штука
Цибуля – 1 штука
Лавровий лист – 2 штуки
Перець чорний мелений – За смаком
Сіль – За смаком
Олія соняшникова – 40-50 гр
Зелень – За смаком

Як приготувати Тушкована картопля з м’ясом

Сьогодні картопля є в будь-якому будинку, з нього готують багато різних страв – супи, пюре, салати, запіканки і т. п. Страви з картоплі не лише смачні, а й дуже корисні, їх можна вживати людям навіть з проблемами в травленні. Найпростіше з страв, яке швидко можна приготувати з нього – це картопля тушкована з м’ясом та овочами.

Покроковий рецепт

Для початку підготуйте всі необхідні продукти.

Помийте і почистіть потрібні овочі (картопля, морква і цибуля).

Картоплю наріжте великими шматками.

Свиняче філе наріжте невеликими шматками.

Натріть моркву на тертці (бажано на крупній). Наріжте цибулю середніми кубиками.

Налийте в каструлю або чавунець соняшникову олію, покладіть туди м’яса, злегка обсмажте його.

Потім додати туди натерту моркву і нарізану цибулю, трохи обсмажте.

Додайте заздалегідь нарізану картоплю і залийте його водою, вище на кілька сантиметрів. Залиште кипіти на повільному вогні 35 хвилин. Потім покладіть 2 лаврових листа, чорний мелений перець і сіль додати за смаком, зелень і нехай покипить ще п’ять хвилин.

Приберіть з вогню і нехай картопля настоїться хвилин десять. Ваша тушкована картопля по-домашньому готова. Приємного апетиту!