Підготувати необхідні інгредієнти
М’ясо нарізати невеликими шматочками, викласти в казан з розігрітим рослинним маслом, смажити 15 хвилин на середньому вогні до утворення рум’яної скоринки
Поки смажиться м’ясо, моркву порізати соломкою
Цибулю порізати невеликими кубиками
Коли м’ясо підрум’яниться, додати до нього цибулю і моркву, трохи посолити, посипати перцем, гасити овочі з м’ясом близько 10 хв, поки овочі не стануть м’якими
Поки гаситься м’ясо з цибулею і морквою, нарізати картоплю брусочками приблизно 1 см шириною
До м’яса і овочів додати картоплю, перемішати, додати воду так, щоб покривала картоплю. Я зазвичай додаю гарячу воду з чайника, але можна і холодну. Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні близько 20 хв, до готовності картоплі, посолити за смаком, зняти з плити і додати лавровий лист.
Смачна тушкована картопелька готова. Приємного апетиту!