Любителі індійських страв можуть приготувати чудове каррі з кольоровою капустою і горохом нут. Карі подається з гарніром з рису.
Покроковий рецепт
Почистити необхідну кількість часникових зубчиків, а також салатний цибулю. Потім ці компоненти як можна дрібніше нарізати, перекласти в сковорідку.
Додати в сковороду терту імбирну масу. Обсмажувати ці інгредієнти на помірному вогні в дуже гарячому маслі приблизно п’ять хвилин при постійному помішуванні.
Після цього додати червону пасту каррі, перемішати гарненько все, продовжити процес готування.
Ретельно промити горох, підсушити його трохи, перекласти в сковорідку, додати в необхідній кількості кокосове молоко, а також овочевий бульйон. Ще раз перемішати ароматну суміш, готувати каррі на помірному вогні при закритій кришці.
Гарненько промити цвітну капусту, нарізати її невеликими шматочками і відправити на сковорідку, продовжити процес приготування каррі ще десять хвилин.
Перекласти горохове каррі з капустою в порційні тарілки, посипати рубаною кінзою. Подавати це пряне індійське блюдо з ароматним рисом і коржиками.