Тушкована курка, приготована в мультиварці, це дуже смачна добавка до будь-якого гарніру з ароматною підливою.
Інгредієнти
м’ясо домашньої курки – 600 гр. | |
морква – 1 шт. | |
часник – 2-3 зубчики | |
гірчиця – 1 ст. л. | |
сметана – 2 ст. л. | |
спеції – за смаком |
Для приготування цієї страви, я використовую домашню курку, звичайно, готуватися, вона буде на багато довше, ніж магазинна, але повірте, смак вийде відмінним. Існує безліч способів приготування курки в мультиварці, я використовую один з них і розповім, як приготувати дуже ніжну і соковиту курочку в ароматній підливці, це, мабуть, самий простий, але в той же час і найсмачніший спосіб приготування домашньої курки.
Покроковий рецепт
Для початку беремо м’ясо домашньої курки і натираємо її спеціями і гірчицею, як би промаринуем.
Далі включаємо мультиварку на режим обсмажування і починаємо смажити м’ясо до золотистої скоринки.
Тепер візьміть одну моркву середнього розміру, промийте під проточною водою, почистіть і наріжте в довільній формі. Додайте моркву до курки. Тепер почистіть і дрібно наріжте часник і теж відправте смажитися до м’яса. Додайте спеції за власним смаком і готуйте ще кілька хвилин.
Далі в м’ясо необхідно додати дві столові ложки сметани і тушкувати ще кілька хвилин, після чого залити курку двома склянками води. Тепер включайте мультиварку на режим гасіння і продовжуйте готувати протягом години.
По закінченню часу страва готова. Можете насолодитися ніжним курячим м’ясом з дуже смачною підливою з будь-яким гарніром.