Тушкована печінка куряча

Тушкована куряча печінка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні хочу познайомити Вас з простим, але в теж час дуже смачним рецептом тушкованою курячої печінки. На гарнір добре підійде пюре, рис , макарони. Спробуйте, Вам обов’язково сподобається!

Інгредієнти

Куряча печінка – 900 грам
Цибуля – 3 шт
Оцет – 0,5 ч. ложки
Стручковий перець – 0,5 ч. ложки
Спеції – За смаком
Вода – 200 мл
Часник – 4 зубчики

Як приготувати Тушкована печінка куряча

Куряча печінка – чудовий делікатес. Вона не тільки смачна, але й корисна. Багата вітамінами, макро і мікроелементами. Завдяки невеликій калорійності, вона відмінно підходить для дієтичного харчування.

Покроковий рецепт

Ось необхідні інгредієнти.

Цибулю нарізати тоненько.

Нарізати курячу печінку .

У казані розігріти олію і обсмажити цибулю на сильному вогні до золотистого кольору.

Додати курячу печінку до цибулі і продовжувати смажити на дуже сильному вогні, до золотистого кольору.

Посолити і поперчити. Додати пів чайної ложки перемеленого гострого стручкового перцю. Перемішати.

Додати 200 мл води. Зменшити вогонь до мінімуму.

Додати пів чайної ложки оцту. Накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин.

Наприкінці до курячої печінки з цибулею додати видавлений часник. Тушкувати ще пару хвилин.