Сьогодні хочу познайомити Вас з простим, але в теж час дуже смачним рецептом тушкованою курячої печінки. На гарнір добре підійде пюре, рис , макарони. Спробуйте, Вам обов’язково сподобається!
Інгредієнти
Куряча печінка – 900 грам | |
Цибуля – 3 шт | |
Оцет – 0,5 ч. ложки | |
Стручковий перець – 0,5 ч. ложки | |
Спеції – За смаком | |
Вода – 200 мл | |
Часник – 4 зубчики |
Куряча печінка – чудовий делікатес. Вона не тільки смачна, але й корисна. Багата вітамінами, макро і мікроелементами. Завдяки невеликій калорійності, вона відмінно підходить для дієтичного харчування.
Покроковий рецепт
Ось необхідні інгредієнти.
Цибулю нарізати тоненько.
Нарізати курячу печінку .
У казані розігріти олію і обсмажити цибулю на сильному вогні до золотистого кольору.
Додати курячу печінку до цибулі і продовжувати смажити на дуже сильному вогні, до золотистого кольору.
Посолити і поперчити. Додати пів чайної ложки перемеленого гострого стручкового перцю. Перемішати.
Додати 200 мл води. Зменшити вогонь до мінімуму.
Додати пів чайної ложки оцту. Накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин.
Наприкінці до курячої печінки з цибулею додати видавлений часник. Тушкувати ще пару хвилин.