Тушкована сочевиця і квасоля з авокадо

Тушкована сочевиця і квасоля з авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Як тільки олія нагріється, додайте часник і смажте протягом хвилини або поки він не стане ароматним і злегка золотистим.

Додати цибулю і червоний перець і смажити 3-5 хвилин або поки цибуля не стане прозорим.

Додайте помідори, кмин, перець чилі, корицю, порошок каррі, сіль і перець, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 6-8 хвилин або поки помідори не стануть м’якими.

Додайте бульйон, кіноа, сочевицю. Доведіть до кипіння. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть 30-40 хвилин або поки сочевиця і кіноа не стануть м’якими.

Додайте чорну квасолю, звичайну квасолю і кінзу. Ви можете додати трохи більше бульйону, якщо відчуваєте, що вам не вистачає, в будь-якому випадку все буде густим. Спробуйте і відрегулюйте приправи, якщо це необхідно. Тушкуйте ще пару хвилин.

Зніміть сковороду з вогню і додайте авокадо,попередньо очищене і порізане кубиками, перемішайте. Подавайте до столу теплим.