З інгредієнтів саме основне, звичайно ж, свинина. Так само нам знадобитися цибуля, морква, соєвий соус(!), часник.
Середнього розміру сковорідка на якій і буде проводитися процес приготування.
Інгредієнти
Свинина – 350г Порізана на дрібні шматочки, можна кубиками | |
Цибуля – 40г Дрібно порізаний | |
Морквина – 70г Терта або дрібно порізана | |
Часник – 1 зубчик Дрібно порізаний | |
Соєвий соус – 2 ст. л | |
Вода – 50 мл | |
Сіль, перець, аджика – За смаком |
Є багато способів приготування тушкованої свинини. Це дуже смачне і корисне блюдо. У такому блюді завжди є овочі, зелень і ароматні приправи, що робить його дуже соковитим. Гасити свинину ми будемо в соєвому соусі. Її можна приготувати з картоплею, кашею, грибами і рисом. У цьому рецепті я розповім про те як швидко з допомогою сковорідки покласти свинину. Рецепт дуже простий і особливих труднощів у Вас не викличе.
Покроковий рецепт
Наливаємо олію на сковорідку і розігріваємо її, кидаємо м’ясо і обсмажуємо до золотавої скоринки. Приблизно 15 хвилин.
Після того як воно обжарилось кидаємо цибулю, моркву і зубчик часнику і обсмажуємо ще раз разом. Приблизно хвилин 10
Потім наливаємо соєвий соус, додаємо сіль, перець і аджику за смаком.
Потім додаємо 50 мл води, закриваємо кришкою і тушкуємо близько 15 хвилин.
Ваша тушкована свинина готова:)