Тушкована телятина з овочами

Тушкована телятина з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Телятина, приготована за цим рецептом з ріпчастою цибулею, морквою і болгарським перцем, виходить дуже соковитою і ніжною.

Інгредієнти

салатний цибуля біла велика – 1 штука
теляча вирізка – 400 г
рафінована олія рослинна – 2 ст. ложки для смаження
болгарський перець жовтий і червоний – по 1 штуці
лавровий лист – 1 штука
мелений чорний перець – за смаком
соковита морква велика – 1 штука
густа сметана – 200 мл
тонкомолота борошно пшеничне просеянная – 3 ст. ложки
гострий мелений перець – за смаком
гострий мелений перець (за смаком); сире яйце куряче велике – 1 штука
пластівці солодкої паприки – за смаком
тонкомолота сіль морська – за смаком

Як приготувати Тушкована телятина з овочами

Телятина, приготована за цим рецептом з ріпчастою цибулею, морквою і болгарським перцем, виходить дуже соковитою і ніжною.

Покроковий рецепт

Нарізати невеликими шматками промиту телячу вирізку, посолити м’ясо, приправити його чорним перцем, злегка відбити кухонним молоточком, залишити під плівкою приблизно на двадцять хвилин.

Всі овочі промити, потім почистити цибулю і моркву подрібнити ці компоненти, що стосується болгарських перчиком, то їх потрібно нарізати кубиками.

Обваляти в борошні шматочки телячої вирізки, потім вмочити їх по черзі в збиту яєчну суміш, після чого обсмажити з обох сторін в гарячому маслі на сковорідці. Як тільки шматочки телятини будуть готові, обсушити їх на паперовому рушнику.

Підготувати широку каструлю, викласти в неї обсмажені шматочки телятини і нарізані овочі, перемішати, потім приготувати соус з решти інгредієнтів. Влити пряний соус в каструлю з м’ясом і нарізаними овочами, тушкувати компоненти приблизно півгодини на тихому вогні.

Посипати пряне овочеве блюдо з телятиною рубаною зеленню і в гарячому вигляді подавати до столу.