Смачне м’ясо ягняти, тушковану з овочами
Інгредієнти
м’ясо молодого ягняти – 500 г | |
сіль – за смаком | |
помідори – 3-4 шт. | |
приправа – за смаком | |
чорний мелений – за смаком | |
цибуля перчатый – 2 головки | |
рослинне масло – для смаження | |
перець болгарський – по 1/2 червоного та жовтого | |
оцет (9%) – 5 столових ложок | |
цибуля зелена – кілька пір’я |
Молода нежирна козлятина готується просто. При цьому, готуючи за даним рецептом, у готовому блюді ніяких неприємних запахів ви не відчуєте.
Покроковий рецепт
М’ясо кози нарізаємо невеликими шматочками, промиваємо, відкладаємо в сторону.
Готуємо маринад: томати моєму і подрібнюємо блендером, попередньо нарізавши їх великими шматочками. Змішуємо всі спеції для маринаду з томатним пюре.
Заправляємо м’ясо приготованим томатним маринадом і залишаємо маринуватися на ніч у холодильник.
На наступний день розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо м’ясо 10 хвилин на сильному вогні, звичайно, періодично помішуючи.
Нарізаємо кільцями/півкільцями ріпчасту цибулю, зелену цибулю, болгарський перець. Додаємо на сковороду до м’яса і смажимо ще 5 хвилин. Потім додаємо трохи води і тушкуємо м’ясо до готовності.