Тушковані шматочки курячої грудки з брюссельською капустою

Тушковані шматочки курячої грудки з брюссельської капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування:
1. Курячу грудку очищають від шкірки і кістки, ретельно промивають і складають в сковороду. Вливають воду шаром в один сантиметр, додають невелику кількість масла. тушкують до м’якості продукту — це приблизно 20 хвилин. В останні 5 хвилин додати бальзамічний оцет.

2. До готовим курячих шматочків додають брюссельську капусту, смажать все разом десять хвилин.

3. Додають спеції за смаком.

4. Перед подачею готову страву оформляють тертим сиром і зеленню. Аналогічним чином курячі шматочки курки можна приготувати з кольоровою капустою.