Тушкований тунець з овочами на сковороді

Тушкований тунець з овочами на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, починаємо підготовку до реалізації рецепта. Тунець повинен бути в размороженном стані. Відрізаємо рибині голову, видаляємо нутрощі, плавці і хвіст. Промиваємо від забруднень під проточною водою морквину, очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Подрібнюємо овочі так: морквину – за допомогою великої терки, ріпчаста цибуля – дрібно шаткуємо. У сковороду вливаємо олію і добре прогріваємо. Перекладаємо для пасерування овочеву нарізку в сковороду. Періодично перемішуємо овочеві інгредієнти.

Паралельно продовжуємо обробляти тунця. Розрізаємо вздовж хребта, а потім на шматочки.

Морква з цибулею на сковороді стали м’якими. Перекладаємо на сковороду шматочки тунця.

Швидко приготуємо заливку. Просто в зручній глибокій мисці змішаємо майонез з кип’яченою водою. Отриману суміш вливаємо на сковороду. Приправляємо інгредієнти за смаком сіллю. Додаємо спеціальну приправу для рибних страв. Якщо така приправа відсутня, то замінюємо її сумішшю мелених перчиком.

Тушкуємо тунця на сковороді з овочами до готовності риби. Потрібно приблизно 20-25 хвилин. В кінці тушковану рибу присипаємо посіченою свіжої зеленню. У нашому рецепті використаний зелений лук.

Апетитний тунець на сковороді з овочами готовий! Подаємо його до столу як самостійне блюдо або доповнюємо тушковану рибку картопляним або іншим улюбленим гарніром. Приємного всім перекусу!