Український борщ в мультиварці

Український борщ в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарячий борщ – улюблене блюдо для всіх, хто дотримується здорового правильного харчування.

Інгредієнти

М’ясо – 300 гр Курячий стейк
Цибуля – 1 штука
Морква – 1 штука
Буряк – 1 штука
Капуста – 300 гр
Картопля – 5-6 штук
Солодкий перець – 1 штука за бажанням
Томатний соус – 2 ст. л.
Сіль – 2 ч. л.
Перець чорний мелений – 1 ч. л
Олія соняшникова – 2 ст. л.

Як приготувати Український борщ в мультиварці

Наші мамам потрібно було достатньо часу, щоб зварити борщ. Але з появою мультиварки цей процес став набагато швидше і простіше.

Покроковий рецепт



На дно каструлі нашої мультиварки наливаємо олію і вмикаємо режим Мультиповар на 160 градусів або режим Смаження. Поки масло нагрівається, м’ясо ріжемо на дрібні шматочки. Кидаємо в каструлю і злегка обсмажуємо.

Поки підсмажується м’ясо, ми чистимо і ріжемо овочі. Першим, для нашої засмажки, нарізаємо цибулю. І відразу ж відправляємо її в каструлю до м’яса.


Чистимо і тремо на крупній тертці моркву. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до нього в каструлю моркву . Не забуваємо помішувати, щоб нічого не пригоріло.



Поки підсмажується лук і морква, ми чистимо і тремо на крупній тертці буряк. Натерту буряк ми також зсипаємо в каструлю до нашої засмажки. Як тільки овочі стануть м’якими, додаємо томатний соус, трохи водички, 1-2 столові ложки, і залишаємо гаситься під закритою кришкою 5-10 хвилин. В окремій ємності ставимо кип’ятитися воду для нашого борщу.



Поки гаситься зажарка, ми чистимо і ріжемо картоплю дрібними кубиками. А також дрібно нарізаємо або трьом на тертці капусту. Ріжемо солодкий перець, якщо він є. Так як це сезонний овоч, його можна не додавати.

Нарізані овочі зсипаємо в каструлю до вже готової засмажки, і заливаємо все окропом. Солимо і перчимо за смаком. Закриваємо кришку і чекаємо 45 хв.

Наш борщ готовий. На стіл подають із зеленню, сметаною і часником. Приємного апетиту!