Уральські посикунчики – маленькі пиріжки з фаршем

Уральські посикунчики – маленькі пиріжки з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Уральські посикунчики – традиційне уральські пиріжки з м’ясом, які завойовують все більшу популярність і в інших регіонах Росії. І це не дивно, адже вони дійсно дуже смачні і соковиті. Їх назва пояснюється тим, що вони «сикают» соком або, по-іншому, бульйоном, який утворюється всередині пиріжків.

Ці забавні пиріжки дуже легкі в приготуванні і не вимагають багато часу і продуктів. Їх можна приготувати як для сім’ї, так і для гостей, які по достоїнству оцінять їх смак і соковитість.

Для їх приготування необхідно приготувати тісто і м’ясний фарш, але при цьому потрібно дотримуватися деяких правил, щоб майбутні пиріжки точно відповідали своїй назві.

Найпростішим способом приготування тіста є рецепт з використанням кефіру. Це тісто добре тим, що пиріжки будуть довго зберігати свою м’якість і соковитість, навіть якщо вже охололи.

Покроковий рецепт