Ванільні млинці з ряжанки

Ванільні млинці з ряжанки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Млинці з ароматом ванілі, тісто для яких замішане з використанням такого кисломолочного продукту як ряжанка, стануть кращим початком дня. Приготуйте апетитні млинці на ряжанці для своїх домочад

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Цукор – 2 ст. ложки
Сіль – щіпка
Ванілін – за смаком
Ряжанка – 1 стакан
Вода – 1 стакан
Борошно – 1 склянка
Масло рослинне – 3 ст. ложки

Як приготувати Ванільні млинці з ряжанки

Для замішування млинцевого тіста вам знадобиться містка миска, віночок (або найкраще – міксер) для перемішування інгредієнтів, хороша сковорода для випічки, лопатка для перевертання підсмажених блінков. Мінімум необхідних інгредієнтів і вашого часу – додаткові кулінарні якості пропонованого страви до ранкового перекусу. Ось як спекти ванільні блінкі на ряжанка.

Покроковий рецепт

У миску забиваємо пару курячих яєць. До них підсипаємо цукор і ванілін, кидаємо щіпку солі.

Використовуючи віночок, збиваємо інгредієнти так, щоб вийшла пінна маса.

Ряжанку змішуємо з теплою водою. Перемішуємо. Заливаємо суміш в приготовану нами яєчну пишну масу. Ще раз перемішуємо.

Невеликими порціями просіваємо далі в миску борошно пшеничне. Відразу вмішуємо її в рідку основу тесту.

Залишилося тільки ще влити масло в тісто для ванільних млинчиків.

Починаємо пекти млинці на розпеченій сковороді. Ось яка гарна чарочка запашних млинців на ряжанці у нас вийшла! Пригощайтесь на здоров’я!