Млинці з ароматом ванілі, тісто для яких замішане з використанням такого кисломолочного продукту як ряжанка, стануть кращим початком дня. Приготуйте апетитні млинці на ряжанці для своїх домочад
Інгредієнти
Яйце – 2 шт. | |
Цукор – 2 ст. ложки | |
Сіль – щіпка | |
Ванілін – за смаком | |
Ряжанка – 1 стакан | |
Вода – 1 стакан | |
Борошно – 1 склянка | |
Масло рослинне – 3 ст. ложки |
Для замішування млинцевого тіста вам знадобиться містка миска, віночок (або найкраще – міксер) для перемішування інгредієнтів, хороша сковорода для випічки, лопатка для перевертання підсмажених блінков. Мінімум необхідних інгредієнтів і вашого часу – додаткові кулінарні якості пропонованого страви до ранкового перекусу. Ось як спекти ванільні блінкі на ряжанка.
Покроковий рецепт
У миску забиваємо пару курячих яєць. До них підсипаємо цукор і ванілін, кидаємо щіпку солі.
Використовуючи віночок, збиваємо інгредієнти так, щоб вийшла пінна маса.
Ряжанку змішуємо з теплою водою. Перемішуємо. Заливаємо суміш в приготовану нами яєчну пишну масу. Ще раз перемішуємо.
Невеликими порціями просіваємо далі в миску борошно пшеничне. Відразу вмішуємо її в рідку основу тесту.
Залишилося тільки ще влити масло в тісто для ванільних млинчиків.
Починаємо пекти млинці на розпеченій сковороді. Ось яка гарна чарочка запашних млинців на ряжанці у нас вийшла! Пригощайтесь на здоров’я!