Гарбуз – 1,5 кг | |
Томати – 300 гр | |
Часник – 2-3 зубчики | |
Зелень – 25 гр | |
Сіль – 15 гр |
Про користь гарбуза не сказав тільки ледачий, вона багата вітамінами, мікро та макро-елементами, у ній зібрані майже всі елементи хімічної таблиці Менделєєва Д. І.. При правильному її приготуванні, вона принесе організму величезну користь, адже гарбуз по утриманню в її складі каротину друга після моркви, її споживання показано навіть маленьким діткам. Якими ж у нашому розумінні повинні бути страви з гарбуза? “Звичайно, солодкими”,- скажете Ви. І будете праві. З гарбуза готують – оладки, запіканки, суфле, її просто запікають з медом. Але є страви з, здавалося б, несумісними інгредієнтами, в нашому випадку це гарбуз і помідори, які варто спробувати, так як вони такі ж смачні, наскільки незвичайні.