Варений гарбуз з помідорами

Варений гарбуз з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз – 1,5 кг
Томати – 300 гр
Часник – 2-3 зубчики
Зелень – 25 гр
Сіль – 15 гр

Як приготувати Варений гарбуз з помідорами

Про користь гарбуза не сказав тільки ледачий, вона багата вітамінами, мікро та макро-елементами, у ній зібрані майже всі елементи хімічної таблиці Менделєєва Д. І.. При правильному її приготуванні, вона принесе організму величезну користь, адже гарбуз по утриманню в її складі каротину друга після моркви, її споживання показано навіть маленьким діткам. Якими ж у нашому розумінні повинні бути страви з гарбуза? “Звичайно, солодкими”,- скажете Ви. І будете праві. З гарбуза готують – оладки, запіканки, суфле, її просто запікають з медом. Але є страви з, здавалося б, несумісними інгредієнтами, в нашому випадку це гарбуз і помідори, які варто спробувати, так як вони такі ж смачні, наскільки незвичайні.

Покроковий рецепт