Варений гарбуз з помідорами

Варений гарбуз з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування гарбуза з помідорами потрібні наступні продукти.

Гарбуз очистимо від серцевини і насіння.

Щоб легше було очистити гарбуз від шкірки, і щоб не поранитися, разрежем гарбуз на шматки.

Зчистимо шкірку з кожного шматка окремо.

Очищені шматки гарбуза щільно кладемо в каструлю. Зверху покладемо помідори.

В овочі додамо сіль.

У каструлю наливаємо води стільки, щоб гарбуза була повністю під водою. Варимо гарбуз протягом 20 хвилин, перевіряємо готовність виделкою.

Як тільки гарбуз стане м’якою, щоб уникнути розварювання, виймаємо її на велику тарілку або блюдо для остигання.

Дрібно наріжемо зубчики часнику. Не варто пропускати через часникодавку часник, саме в нарізаному вигляді часник “видає” особливий аромат.

Відварені томати очистимо від шкірки, розімніть за допомогою преса.

В окрему чашку отольем бульйон від варки гарбуза.

У розім’яті томати додамо сіль і нарізаний часник.

Бульйон від варки гарбуза додамо до томатів. Заправка для гарбуза готова.

У велику чашу щільно складемо відварені шматки гарбуза. Кожен шматочок поллємо заправкою з томатів. Зверху посиплемо зеленню, якщо є свіжа зелень кінзи, можна посипати свіжою. Подаємо на стіл. Приємного апетиту!