Варення на зиму з дині

Варення на зиму з дині – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

м’якоть дині – 1 кг
цукор – 1,5 кг можна і 1 кг, дивлячись наскільки солодким повинно вийти ласощі
лимон – 1 штука
ванілін – 5 г
проста вода – 1,5 склянки

Як приготувати Варення на зиму з дині

Варення з дині не тільки смачне, але ще і корисний. У деяких країнах його користь порівнюють з користю меду. Воно покращує обмінні процеси, нормалізує тиск і робить ноги і волосся здоровими.

Для варення знадобиться ароматна, але щільна злегка недозревшая диня. Тоді під час варіння вона не розвалиться і буде дарувати свій аромат протягом усієї зими. Щоб надати ще більше смакових якостей можна додавати різні фрукти, ягоди та приправи.

Покроковий рецепт