м’якоть дині – 1 кг | |
цукор – 1,5 кг можна і 1 кг, дивлячись наскільки солодким повинно вийти ласощі | |
лимон – 1 штука | |
ванілін – 5 г | |
проста вода – 1,5 склянки |
Як приготувати Варення на зиму з дині
Варення з дині не тільки смачне, але ще і корисний. У деяких країнах його користь порівнюють з користю меду. Воно покращує обмінні процеси, нормалізує тиск і робить ноги і волосся здоровими.
Для варення знадобиться ароматна, але щільна злегка недозревшая диня. Тоді під час варіння вона не розвалиться і буде дарувати свій аромат протягом усієї зими. Щоб надати ще більше смакових якостей можна додавати різні фрукти, ягоди та приправи.