Вегетаріанські капусняк з грибами

Вегетаріанські щі з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби – це відмінний смаковий замінник м’яса! Спробуємо приготувати вегетаріанські борщі ? 😉

Інгредієнти

Гриби – 1
Картопля – 3
Цибуля – 1
Капуста – 0,5
Морква – 1
Вода – 1,5 літра приблизно
Сіль, перець, спеції – за смаком

Як приготувати Вегетаріанські капусняк з грибами

Наближається час посту. Хочу запропонувати рецепт щей, тільки замість м’яса пропоную покласти гриби. Отже, нам знадобляться:
– Гриби
– Капуста
– Картопля
– Цибуля
– Морквина

Покроковий рецепт


Сполосніть всі овочі від землі. Моркву, цибулю і картоплю почистіть. Наріжте кубиками.

Картоплю і капусту покладіть в каструлю і залийте водою – 1,5 літра. Не забудьте посолити! І нехай вариться овочевий бульйон.


Висипте на сковорідку: моркву, цибулю та гриби. Налийте масло, за бажанням додайте томатну пасту і спеції.


Коли обсмажування придбала золотистий колір – перекладіть її в каструлю і варіть ще 10 хвилин.

Пісні щі готові!