Гриби – це відмінний смаковий замінник м’яса! Спробуємо приготувати вегетаріанські борщі ? 😉

Інгредієнти
| Гриби – 1 | |
| Картопля – 3 | |
| Цибуля – 1 | |
| Капуста – 0,5 | |
| Морква – 1 | |
| Вода – 1,5 літра приблизно | |
| Сіль, перець, спеції – за смаком |
Наближається час посту. Хочу запропонувати рецепт щей, тільки замість м’яса пропоную покласти гриби. Отже, нам знадобляться:
– Гриби
– Капуста
– Картопля
– Цибуля
– Морквина
Покроковий рецепт


Сполосніть всі овочі від землі. Моркву, цибулю і картоплю почистіть. Наріжте кубиками.

Картоплю і капусту покладіть в каструлю і залийте водою – 1,5 літра. Не забудьте посолити! І нехай вариться овочевий бульйон.


Висипте на сковорідку: моркву, цибулю та гриби. Налийте масло, за бажанням додайте томатну пасту і спеції.


Коли обсмажування придбала золотистий колір – перекладіть її в каструлю і варіть ще 10 хвилин.

Пісні щі готові!
