Гідна вегетаріанська версія смаженої риби.
Інгредієнти
Адигейський сир – 100 гр | |
Сушені листя норі – 10 шт | |
Нутове борошно – 1/2 склянки | |
Цільнозернові борошно – 1/2 склянки | |
Вода – 1/2 склянки | |
Сіль – 1/2 ст. ложки |
Багатьом подобається смажена риба. Деяким вегетаріанцям теж. Але що ж робити з дієтою? Цей рецепт допоможе вам вирішити рибну проблему. Це блюдо важко відрізнити від справжньої риби (особливо якщо той, хто розпізнає різницю, є прийшов з роботи чоловік). І зауважте, в ньому немає кісточок!
Покроковий рецепт
1. Потрібно взяти листя норі і розрізати їх навпіл. Потім сир треба порізати на двадцять шматочків.
2. Після потрібно налити в миску води і промочити в ній все норі.
3. Потім загорніть шматочки сиру в листя.
4. Далі треба приготувати кляр. Потрібно насипати в миску обидва види борошна і сіль. Після залити водою, одночасно розмішуючи, щоб не було грудочок. Треба, щоб тісто по густоті нагадував тісто для млинців. Також поставте грітися сковорідку.
5. Після вмочуйте отримані роли в кляр і обсмажте.
6. Розкладіть рибки по тарілці і починайте трапезу. Їжте, поки гаряче!