Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою

Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з печінки не всім може здатися привабливим, насправді він виходить дуже смачним. А свиняче серце взагалі вважається делікатесом.

Покроковий рецепт

1. Цибулю з корінням закидають в каструлю з водою, дають закипіти. Додають всі промиті субпродукти.

2. Далі додають ялівець (чотири ягідки буде достатньо), спеції, відварюють до готовності м’ясних виробів. Після цього субпродукти витягують з бульйону і ріжуть кубиками.

3. Невелику кількість борошна обсмажують на маслі, відправляють в киплячий бульйон.

4. Додають туди ж субпродукти і вермішель. Відварюють п’ять хвилин, солять і перчать за смаком.

5. Перед подачею на стіл окремо кожну порцію посипають подрібненою петрушкою, додатково перчать за смаком.