Отже, основа супу у нас готова. Приправляємо її за смаком сіллю. Першим інгредієнтом відправимо в суп подрібнений брусочками картоплю. Варимо його до напівготовності.
Очищаємо моркву і ріпчасту цибулька. Подрібнимо моркву з допомогою терки, а ось цибуля ми просто наріжемо дрібненькими кубиками. Викладаємо овочі в каструлю. Продовжуємо варити.
Ковбаса у нас для супу використовується варена. Але, в принципі, можна використовувати ваш улюблений сорт. Нарізаємо шматок ковбаси кубиками. Перекладаємо ковбасну нарізку в суп.
Відразу закидаємо в суп, вермішель в потрібній кількості. Відразу інгредієнти перемішуємо, щоб вермішель не зібрався в грудку. Варимо не більше 5 хвилин (або дотримуючись вказівок виробника на упаковці).
Склад вермішельного супу з ковбасою доповнюємо подрібненою свіжою зеленню.
Всім приємного апетиту!