Вершковий соус. Класичний рецепт

Вершковий соус. Класичний рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Вершки – 1 склянку (не менше 20% жирності)
Вершкове масло – 20 г
Борошно – 1 ст. л.
Мускатний горіх – 1/4 ч. л.

Як приготувати Вершковий соус. Класичний рецепт

Класичний базовий вершковий соус, на основі якого можна створювати різні види соусів.

Покроковий рецепт

Борошно просіяти і обсмажити на сухій сковороді, помішуючи, до золотистого кольору.

У сковороду з борошном додати вершкового масла.

Перемішати, щоб не було грудок, зняти з вогню.

У маленьку каструльку вилити вершки підігріти. Додати обсмажене борошно з маслом. Зняти з вогню.

Додати щіпку мускатного горіха, перемішати. Остудити. Перелити соусник.

Подавати до столу. Приємного апетиту!