Смачний суп з ніжним вершковим смаком.
Інгредієнти
Шампіньйони – 3 штуки (400 грам) | |
Вершки 20% – 500 мілілітрів Необхідно використовувати вершки високої жирності | |
Картопля – 3 штуки ( 300 грам) | |
Овочева основа (бульйон) – 2 кубика Пропорції беремо з вказівок на упаковці | |
Цибулина – 1 штука ( 80 грам). |
Рецепт смачного вершково – грибного супу. Поєднання грибів і вершків – одне з найкращих поєднань, яке робить суп приголомшливим. Суп дуже поживний.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 63 кілокалорії.
Білки: 2 грами.
Жири: 5 грам.
Вуглеводи: 2 грами.
Покроковий рецепт
1. Беремо картоплю. Його необхідно помити і почистити. Нарізаємо його кубиками. У каструлю з водою додаємо овочевий бульйон, в якому варимо картоплю. Варимо до повної готовності картоплі. Бульйон перелити в окрему від картоплі ємність. Повинен вийде бульйон як на фото.
2. Поки вариться картопля, приступаємо до грибів. Печериці миємо, нарізаємо. Сковороду змащуємо маслом, кладемо гриби і ставимо на повільний вогонь. Далі чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Його також додаємо до печерицям. Додаємо вогонь. Смажимо до покриття грибів і цибулі золотистою скоринкою.
3. Гриби заливаємо вершками. Перемішуємо. Виливаємо овочевий бульйон. Знову перемішуємо. Кладемо картоплю.
4. Збиваємо все з допомогою блендера.
Ніжний суп готовий! Приємного апетиту!