Вершковий суп з горбушею і картоплею

Вершковий суп з горбушею і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Натремо очищену моркву на крупній тертці і обсмажимо на вершковому маслі до золотистого кольору. Я обсмажую прямо у каструлі.


додамо до морквині філе горбуші. Філе я ріжу на маленькі шматочки, можна взяти будь-яку частину риби , але прибрати всі кісточки. Так само філе горбуші можна замінити наприклад сьомгою.


додаємо воду, солимо й додаємо перець горошком. Після того як вода закипить додаємо картоплю.


Через хвилин 10, вливаємо вершки і зменшуємо вогонь. Лишаємо в такому стані ще на 10 хвилин.



Вимикаємо вогонь. Накриваємо наш суп кришкою і даємо настоятися 10 хвилин. Подавати з зеленню. Суп виглядає дуже красиво, яскраво і апетитно.