Весняний салат Ніжність з огірків і яєць

Весняний салат Ніжність з огірків і яєць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі яйця моєму і відправляємо їх варитися на 15-20ть хвилин. Зливаємо окріп і ставимо під проточну холодну воду. Даємо їм добре охолонути (так шкаралупа краще очиститься і не буде прилипати до білку яйця). Огірки миємо, очищаємо зайве, нарізаємо в салатник дрібними кубиками. Дуже дрібно рубаємо яйця або трьом їх на крупній тертці. Відправляємо в миску до огірків.

В окремій ємності змішуємо мед, гірчицю, сіль, перець і лимонний сік, оливкова олія. Ретельно збиваємо виделкою. Перемішуємо огірки, яйця і заправку.

Наш салат з огірків і яєць “Ніжність” хороший з куркою, і з рибою, і з м’ясом. Так що, якщо бажаєте щось посытнее, сміливо додавайте. Можна подавати страву, як салат і як окрему страву на сніданок на шматочку хліба, грінці або пісному хлібці із злаків. Приємного апетиту!