Весняний салат Ніжність з огірків і яєць

Весняний салат Ніжність з огірків і яєць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидке, просте, низькокалорійне і поживне блюдо.

На замітку:
Яйця не лопнуть при варінні, якщо додати у воду кілька столових ложок солі. Такий прийом гарний навіть для тріснутих яєць. Завжди мийте курячі яйця перед приготуванням!

Обережно опускайте кожне яйце в склянку з водою перед його приготуванням. Часу займає мало, але це дійсно необхідно, якщо ви дбаєте про своє здоров’я, і про здоров’я своїх близьких. Перевірити якість яєць просто: свіже яйце залишиться на дні, а погане – спливе. Останнє просто викиньте. А те, що «зависло» десь посередині склянки ще можна використовувати в їжу, але акуратно. З яйця «середньої свіжості» краще зробити яєчню або омлет, або відправити його в тісто для випічки (при варінні температура обробки менше, ніж на сковороді і/або в духовій шафі).

Завжди пробуйте кінчики огірків на смак, відрізаючи маленький шматочок. Один гіркий огірок може зіпсувати весь салат!

Щоб лимон (або будь-який інший цитрусовий фрукт) дав більше соку, то помістіть його на 10-20 секунд в мікрохвильовку (залежно від потужності). Можна відправити лимон в гарячу воду поки він не стане теплим. Потім прокатайте цитрус по столу. З теплого фрукта вичавлюється в 2-3 рази більше соку!

Покроковий рецепт