Відбивна куряча грудка з грибами і томатами

Відбивна куряча грудка з грибами і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо.яке порадує сім’ю, і займе трохи часу.

Інгредієнти

Філе курки – 1кг
Помідор – 4 шт
Цибуля – 2шт
Гриби – 400гр.
Часник – 2зубчика
Сіль – За смаком
Спеції для шашлику – За смаком
Сир – 200гр
Зелень – За смаком
Майонез – За смаком
Соняшникова олія – За смаком

Як приготувати Відбивна куряча грудка з грибами і томатами

Куряча грудка не тільки смачна, але й корисна. Якщо ви зібралися схуднути, то ця частина курки стане невід’ємною стравою. Цей рецепт займе трохи часу, і різноманітить раціон. А смак страви перевершує ресторанну їжу.

Покроковий рецепт


Насамперед необхідно грудку порізати на шматки і відбити. Все викласти на деко, потім трохи посолити і додати спецій, для того, щоб додати страві вишуканого смаку.

Гриби ретельно промити і порізати. Цибуля так само нарізаємо, необов’язково дрібнити. Викладаємо в сковороду, додаємо оливкову олію і обсмажуємо до золотавої скоринки.

У той час поки гриби обсмажують, помідор нарізаємо кружечками, потім укладаємо на грудку. Всім відомо, що грудка суховата, а помідор зробить її соковитою. Трохи підсолюємо, щоб помідор не був кислим.

Коли гриби приготувалися, додаємо майонез і часник. Викладаємо на грудку

Завантажуємо деко в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів. Щоб грудка не пересохла, ставимо таймер на 17 -20 хвилин.

Заключним етапом натираємо сир на дрібній тертці. Дістаємо деко і викладаємо сир. Прибираємо в духовку на 2 хвилини.

Дістаємо, наше блюдо готове. Приємного апетиту!