Не треба вимочувати в молоці і знімати плівку, достатньо лише видалити трубки і жили.
Інгредієнти
Печінка яловича – 300-400 гр. | |
Яйце – 1-2 шт. в залежності від кількості печінки | |
Борошно для обвалювання печінки | |
Сіль, перець – за смаком | |
Олія – для смаження 2-3 ст. л. |
Обожнюю яловичу печінку, вона смачна у будь-якому приготованому вигляді і як знаємо дуже корисна. І варена, і в салатах, смажена, паренная, у підливах і пироги.
На замітку пропоную Вам взяти чудовий рецептик відбивних з яловичої печінки, приготування нічим не відрізняється від м’ясних, але чудово підійде до будь-якого гарніру, особливо до картоплі пюре.
Покроковий рецепт
Попередньо підготовлену печінку ріжемо на биточные шматки.
Застеляємо харчову плівку викладаємо печінку і зверху знову накриваємо плівкою. Відбиваємо не сильно, печінка по структурі ніжніше м’яса, тому не перестарайтеся.
Солимо, перчимо. Збиваємо яйце і готуємо борошно для обвалювання.
Розігріваємо скоровордку з маслом, обвалюємо печінку в борошні, потім в яйці і обсмажуємо з двох сторін на сковорідці.
Спочатку на середньому вогні, щоб схопився кляр, потім на невеликому і прикриваємо кришкою.
Приємного апетиту!