Відбивні з сюрпризом

Відбивні з сюрпризом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свіжу свинину помити, висушити паперовим рушником. Гострим ножем нарізати м’ясо вздовж волокон на пласти. Кожен пласт відбити з обох сторін кухонним молоточком, посолити, поперчити. Щоб бризки при отбивании не летіли в різні сторони й кухонні стіни залишилися чистими, я кладу м’ясо в поліетиленовий пакет, а потім вже відбиваю.

У глибокій ємності збити куряче яйце. В нього додати спеції для свинини, сіль, чорний мелений перець. Гарненько перемішати. Покласти в цю масу вже відбите м’ясо. Залишити маринуватися в холодильнику на 1 годину. Якщо ви голодні, можна прискорити процес маринування, залишивши м’ясо маринуватися при кімнатній температурі.

Банани очистити від шкірки і розрізати навпіл. Кожну половинку обгорнути відбивною з свинини. Щоб м’ясо не розкрутилося під час термічної обробки, його можна або сколоти зубочистками, або перетягнути міцною ниткою.

Дно посуду для запікання застелити картоплею, порізаним тонкими кільцями. Картоплю посипати сіллю і перцем, злегка збризкати рослинним маслом.

На картоплю викласти відбивну з бананом всередині. М’ясний рулетик залити вершками так, щоб покрило на 2/3.

Накрити посуд фольгою і відправити запікатися в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готові відбивні чудово подавати з овочами та картоплею. Пробуйте, може бути і вам доведеться за смаком запечене м’ясо з фруктами. Приємного апетиту!