Відбивні зі свинини в яєчному клярі

Відбивні зі свинини в яєчному клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відбивні, приготовані зі свинини, виходять смачними і апетитними. Поповніть свої кулінарні рецепти ще одним способом готування цієї страви – з використанням яєць.

Інгредієнти

Свинина – 250 гр
Яйце – 1-2 шт.
Борошно – 3 ст. ложки
Сіль – за смаком
Перець мелений чорний – за смаком
Масло рослинне – 30 мл

Як приготувати Відбивні зі свинини в яєчному клярі

Для приготування відбивних зі свинини вам краще взяти корейку. Ця частина м’яса добре підходить для цієї страви. Також нам потрібно борошно, курячі яйця, рослинне масло і спеції. А подробиці рецепта – нижче в описі.

Покроковий рецепт

Отже, беремо відповідний шматок свинячої м’якоті. Промиваємо під проточною водою, обтираем насухо відразу ж паперовим рушником. Реалізуємо свинину на обробну поверхню, нарізаємо у формі плоских шматочків товщиною близько 1,5-2 див.

Далі шматки м’яса потрібно відбити. Скористаємося спеціальним молоточком для відбиття м’яса. Рекомендується шматок м’яса покласти в харчову плівку (мішечок) для полегшення кулінарної завдання.

Відбиті шматочки свинини перчимо за смаком, не забуваємо посолити. Яйце збиваємо гарненько за допомогою міксера. Кожну відбивну потім в яйці.

Перекладаємо потім відбивну борошно. Обвалюємо з двох сторін.

Можна відправляти відбивні на сковороду для смаження. Підрум’янюємо на помірному вогні з двох сторін наші відбивні.

Соковиті відбивні зі свинини в яєчному клярі готові. Угощаемся на здоров’я!