Відкриті пиріжки з курячою грудкою і соусом песто

Відкриті пиріжки з курячою грудкою і соусом песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачні, повітряні «відкриті пиріжки з листкового тіста. Їх дуже добре подавати на сніданок чаю, чудово «йдуть» в якості закуски на святі. Пробуйте, не пошкодуєте!

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове – 1 пласт
Куряча грудка – 200 г,варена
Соус “Песто” – 2 чайні ложки
Жовток курячий – 1 шт.
Кунжутне насіння – 1 ч. ложка

Як приготувати Відкриті пиріжки з курячою грудкою і соусом песто

Дуже смачні, повітряні «відкриті пиріжки з листкового тіста. Їх дуже добре подавати на сніданок чаю, чудово «йдуть» в якості закуски на святі. Пробуйте, не пошкодуєте! Готується все моментально!

Покроковий рецепт

Листкове тісто розморозити (не розкочувати!), вирізати склянкою кружечки. Виходить 5штук. У центрі гуртків виделкою зробити дірочки.

Відварну курячу грудку нарізати кубиками, додати соус песто, перемішати.

Куряче м’ясо викласти на тісто.

Краю гуртків змастити яєчним жовтком.

Присипати кунжутним насінням.

Поставити випікатися у вже розігріту до 180 С духовку на 10-15 хвилин. Подавати до столу. Приємного апетиту!