Дуже смачні, повітряні «відкриті пиріжки з листкового тіста. Їх дуже добре подавати на сніданок чаю, чудово «йдуть» в якості закуски на святі. Пробуйте, не пошкодуєте!
Інгредієнти
Тісто листкове дріжджове – 1 пласт | |
Куряча грудка – 200 г,варена | |
Соус “Песто” – 2 чайні ложки | |
Жовток курячий – 1 шт. | |
Кунжутне насіння – 1 ч. ложка |
Дуже смачні, повітряні «відкриті пиріжки з листкового тіста. Їх дуже добре подавати на сніданок чаю, чудово «йдуть» в якості закуски на святі. Пробуйте, не пошкодуєте! Готується все моментально!
Покроковий рецепт
Листкове тісто розморозити (не розкочувати!), вирізати склянкою кружечки. Виходить 5штук. У центрі гуртків виделкою зробити дірочки.
Відварну курячу грудку нарізати кубиками, додати соус песто, перемішати.
Куряче м’ясо викласти на тісто.
Краю гуртків змастити яєчним жовтком.
Присипати кунжутним насінням.
Поставити випікатися у вже розігріту до 180 С духовку на 10-15 хвилин. Подавати до столу. Приємного апетиту!