Відкритий пиріг з бананом і малиною

Відкритий пиріг з бананом і малиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріг з бананом і малиною

Інгредієнти

Банани – 2 шт.
Малина – 200 гр.
Сир буко – 200 гр.
Яйця – 3 шт.
Борошно пшеничне – 100 гр.
Борошно житнє – 150 гр.
Какао-порошок – 30 гр.
Цукор – 75 мл
Масло вершкове – 125 гр.

Як приготувати Відкритий пиріг з бананом і малиною

Чудове поєднання банани і полуниці з вершковим сиром на пісочному тісті зі смаком какао– прекрасне нагадування про літо в будь-який час року. Просто неймовірний вибух смаку.

При цьому пиріг дуже швидко готується, якщо на кухні є вірні сучасні помічники.

Покроковий рецепт


1. В чашу комбайна покласти 1 яйце, цукор, какао і вершкове масло. Розмішати кілька секунд. Потім через отвір у кришці, не вимикаючи комбайн, всипати два види борошна. Тісто має зібратися в щільний шар.


2. Потім блендером або все тієї ж чаші комбайна змішати малину, банани, 2 яйця і сир буко. Можна взяти будь-який інший вершковий сир.

3. Тісто розкачати і викласти на дно форми для випічки, зробивши високі бортики.

4. Залити малиново-бананову масу у форму. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

5. Ось такий ніжний пиріг у нас вийшов!

6. Пробуємо ))…