Відварна яловичина

Відварна яловичина – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі знають, що відварна яловичина набагато корисніше смаженого яловичого стейка. Однак, чомусь багато хто вважає, що варене м’ясо можна приготувати смачно? Тому на сьогодні пропоную вам рецепт смачної відвареної яловичини. Готуватися все просто, але і в цьому рецепті є свої секрети…

Якщо ви використовуєте заморожену яловичину, є кілька способів для її розморожування, залежно від наявності у вас часу.
1. Перекласти м’ясо з морозильної камери в холодильник. Час розморожування 1 кг м’яса займе близько 1 доби.
2. Можна розморозити м’ясо в мікрохвильовій печі в режимі «розморожування» або у звичайному режимі, зменшивши при цьому потужність до мінімуму.
3. Якщо ви поспішаєте, опустіть м’ясо в теплу воду (але не дуже гарячу), дочекайтесь повного розморожування яловичини.

Час варки 1 кг яловичини займе близько 1 години. Розморожене м’ясо яловичини варять від 1,5 годин і більше. Звичайно, час варіння яловичини залежить від «молодості» м’яса та його свіжості. При необхідності, збільште час варіння.

Як визначити готовність вареної яловичини? Готове м’ясо яловичини повинно вийти м’яким, легко протыкаться ножем. М’ясо не повинно бути «гумовим» і повинне легко «розсипатися» на волокна.

Калорійність 100 г відвареної яловичини становить 254 кКал.

Покроковий рецепт