Вінегрет із зеленим горошком

Вінегрет з зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вінегрет – досить просте блюдо для готування. Готується він з варених овочів з додаванням консервованого горошку. Гарний у вживанні і на наступний день.

Інгредієнти

Цукрові буряки – 800 грам
Картопля – 800 грам
Морква – 250 грам
Огірок маринований – 300 грам
Зелений горошок – 1 банку
Цибуля ріпчаста – 0,5 цибулинки
Для заправки:
Масло рослинне – 5 столових ложок
Оцет (9%) – 3 столових ложки
Діжонська гірчиця – 1 чайна ложка
Перець мелений – 0,5 чайної ложки
Кріп – пару гілочок

Як приготувати Вінегрет із зеленим горошком

Хоча б раз в місяць в будь-якій сім’ї готують таку страву як вінегрет. Досить просте блюдо для готування. Про рецепті приготування цього не складного страви під назвою вінегрет ми і розповімо Вам далі.

Покроковий рецепт

Підготуємо овочі!
В ідеалі добре було б зварити овочі в пароварці, але якщо її немає, то дістаємо велику каструлю. Почистимо буряк, картопля і морква. У каструлю наливаємо воду. Ставимо на плиту. Закидаємо в воду почищені овочі. Варимо до кінцевої готовності.

По готовності, остудимо варені овочі і наріжемо ножиком на досці дрібними кубиками. Також необхідно дрібно нарізати мариновані огірки, і ріпчаста цибуля. При цьому цибуля буде потрібно обшпарити окропом, що б той перестав гірчити.

Сформуємо готову страву!
Беремо глибоку тарілку і викладаємо підготовлені овочі. Додаємо консервований зелений горошок. Ретельно перемішуємо.

Заправляємо вінегрет. Для цього необхідно в окремій ємності змішати гірчицю, оцет, рослинне масло і перець. Додати трохи рубленого кропу. Отриманим складом заправляємо вінегрет. Тепер перемішаємо вінегрет і він готовий! Ми рекомендуємо вінегрет вживати з другими м’ясними стравами. Ми бажаємо Вам приємного апетиту!