Вінегрет з горошком і квашеною капустою

Вінегрет з горошком і квашеною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.

Покроковий рецепт

1. Картоплю з морквою і буряком відварюють до м’якості, охолоджують, очищають, ріжуть кубиками.

2. Відкрити консервований горошок і злити зайву рідину.

3. Квашену капусту промивають і подрібнюють.

4. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно шаткують.

5. Тепер готують заправку. Для цього змішують масло з оцтом, гірчицею. Додають за смаком цукор, перчик з сіллю. Салатну суміш заправляють цим ароматним соусом.

6. Подають до столу, прикрасивши порізаною зеленню.

7. Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.