Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.
Покроковий рецепт
1. Картоплю з морквою і буряком відварюють до м’якості, охолоджують, очищають, ріжуть кубиками.
2. Відкрити консервований горошок і злити зайву рідину.
3. Квашену капусту промивають і подрібнюють.
4. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно шаткують.
5. Тепер готують заправку. Для цього змішують масло з оцтом, гірчицею. Додають за смаком цукор, перчик з сіллю. Салатну суміш заправляють цим ароматним соусом.
6. Подають до столу, прикрасивши порізаною зеленню.
7. Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.