Вінегрет з солоними огірками

Вінегрет з солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам рецепт приготування класичного вінегрету з використанням солоних огірочків. Для приготування класичного вінегрету нам потрібні такі коренеплоди як картопляні бульби, морква і буряк. Дані інгредієнти для нашого вінегрету слід відварити. Відбираємо хороші, не пошкоджені коренеплоди, промиваємо їх під прохолодною проточною водою, щоб видалити забруднення. Очищати картоплю, моркву і буряк від шкірку не потрібно, варити їх будемо в «мундирі».

Перекладаємо промиті коренеплоди в каструлю, заливаємо водою. Каструлю ставимо на максимальний вогонь. Коли вода в каструлі закипить, трохи зменшуємо вогонь. Воду трохи приправляємо сіллю. Відварюємо коренеплоди до готовності. Першими з каструлі слід витягти картоплю і моркву. Буряк відварити трохи довше. Варені коренеплоди поставити під холодну воду. Цей процес охолодження дозволить очистити варені коренеплоди без проблем.

Відварені інгредієнти повністю остудити. У нашому вінегреті будуть використовуватися ще солоні огірочки. Можна взяти і мариновані. Для заправки майонезу підготуйте рослинне масло.

Покроковий рецепт