Отже, всі необхідні інгредієнти для приготування вінегрету у нас готові, можна приступати до подрібнення. Порядок нарізки продуктів особливої ролі не грає, можна починати з будь-якого. Відварну картоплю очистити. Нарізати бульби у формі дрібних кубиків. Можна для швидкості процесу та зручності використовувати спеціальне пристосування. Картопляну нарізку викласти в миску.
Аналогічним чином подрібнити очищену морквину. Перекласти морквяні кубики до картопляним.
Також нарізати буряк, а ось ріпчасту цибулю порізати шматочками.
Нарізаємо кубиками солоний огірочок.
Основні інгредієнти знаходяться в мисці. Заправляємо їх рослинною олією.
Інгредієнти вінегрету перемішуємо. Пробуємо на смак, за необхідності приправляємо сіллю. Представлений рецепт є базовим і його можна змінювати та доповнювати. Так, наприклад, замість солоних огірочків можна використовувати мариновані або квашену капусту. Вінегрет з капустою зовсім не поступається за смаком страви з солоними огірочками. Спробуйте приготувати такий вінегрет і ви.
Класичний вінегрет з солоним огірочком готовий! Приємного вам апетиту!