Дивовижний смак і красивий колір. Можна доповнювати будь-якими овочами.
Інгредієнти
Картопля – 800 гр.-1кг | |
гарбуз – 800 гр. | |
кабачок – 1 шт. | |
морква – 2 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
сіль, перець, спеції – за смаком | |
масло рослинне – 2 ст. л. |
Ніколи не думала, що гарбуз можна використовувати в якості повноцінного овочу в рагу або інших несолодких блюдах. Зазвичай у мене, хоча напевно у багатьох, асоціації з гарбузом – це солодка молочна каша.
Покроковий рецепт
Почистити і порізати овочі (картоплю, гарбуз, моркву, цибулю, кабачок)
Різати краще побільше, щоб не перетворилося в стан каші при готуванні.
Порізати м’ясо, я вибрала філе індички. Вона не переб’є смак овочів, до того ж страва буде не жирним і не зашкодить фігурі.
Змастити деко олією скласти всі інгредієнти
Додати сіль, перець, спеції за смаком і добре перемішати.
Випікати рагу при температурі 250-300 градусів 40-50 хв.
Перемішати в середині процесу випікання.
Наша страва виходить дуже яскравим і ароматним.
Приємного апетиту!