Вітамінний салат з капусти з морквою

Вітамінний салат з капусти з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий і барвистий салат з капусти з морквою.

Інгредієнти

капуста, подрібнена – 2 чашки
капуста червона – 1/2 чашки
морква – 1 шт.
Для заправки:
майонез – 1 чашка
сидр-оцет – 2 столові ложки
цукор – 1/2 склянки або за смаком
сіль – 1 чайна ложка
перець мелений – 1/4 чайної ложки
лимонний сік – за бажанням

Як приготувати Вітамінний салат з капусти з морквою

Салати з білокачанної капусти – це корисне блюдо. Він наситить організм потрібними вітамінами. Даний варіант салату готується за лічені хвилини і є справжнім джерелом вітамінів.

Покроковий рецепт

1. Спочатку тонко капусту шаткують, перетирають її з сіллю і злегка віджимають.

2. Морква чистять і труть на крупній тертці.

3. Червону капусту дрібно шаткують (але її ми беремо зовсім не багато, так як вона більш груба порівняно з білокачанної).

4. Всі продукти змішують разом.

5. В якості заправки беруть класичний майонез. Змішують його з сидром, додають трохи солі, цукру і перцю за смаком. При бажанні в нього можна додати трохи лимонного соку. Заправляють цією сумішшю капустяний салат.

6. Подавати рекомендується охолодженим.